FELIKS

FELIKS
 
PrijemPrijem  PortalPortal  KalendarKalendar  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
Oktobar 2017
PonUtoSreČetPetSubNed
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
KalendarKalendar
Traži
 
 

Rezultati od :
 
Rechercher Napredna potraga
Navigacija
 Portal
 Indeks
 Lista članova
 Profil
 FAQ - Često Postavljana Pitanja
 Traži
Zadnje teme
» Romanticne poruke
Sre Mar 07, 2012 8:25 pm od Gagulence

» Tose Proeski
Sre Feb 15, 2012 3:53 am od Gagulence

» <<<<LOVE>>>>
Pet Mar 04, 2011 1:43 am od krokodilka_no1

» Pesme koje rado slusamo, a verujem da ih je dosta i razlicitog zanra
Pon Feb 21, 2011 12:27 pm od Anchica

» SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA
Čet Feb 03, 2011 2:55 am od vanja

» Ta slatka stvorenja
Ned Jan 23, 2011 2:17 pm od krokodilka_no1

» AL@PACE DOBRO DOSLI
Sub Jan 22, 2011 8:11 pm od krokodilka_no1

» Ko su najvatreniji ljubavnici
Sub Jan 22, 2011 6:22 am od krokodilka_no1

» Strana muzika
Uto Dec 28, 2010 8:48 pm od Anchica

Naj bolji poslanici
PlavoOoka
 
nexy92
 
Admin
 
Maicka
 
ORAO
 
Danica
 
Anchica
 
helen77
 
Galeb1
 
tamnokosa
 
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Affiliates
free forum
brothersoft.com
radio-feliks
Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 30 dana Pet Nov 19, 2010 9:09 pm
Statistike
Imamo 41 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je auroreta1

Naši korisnici su poslali ukupno 2441 članaka u 199 teme

Delite | 
 

 <PREDJELA>

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
AutorPoruka
nexy92

avatar

Broj poruka : 723
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: <PREDJELA>   Sub Maj 08, 2010 6:18 pm

First topic message reminder :

Pašteta od dimljenog lososa

POTREBNO JE
2 šoljice kisele pavlake, 200 g sremskog sira, filet dimljenog lososa, četvrt šoljice seckanog vlašca ili mladog luka

PRIPREMA
Umutite kiselu pavlaku i sir u penastu i glatku smesu. Losos isecite na trake i pomešajte s vlašcem ili mladim lukom. Obe smese izmešajte i ohladite. Paštetu servirajte s krekerima ili prepečenim kriškama bageta.

Nazad na vrh Ići dole
http://angels.motionsforum.com

AutorPoruka
nexy92

avatar

Broj poruka : 723
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: <PREDJELA>   Ned Maj 09, 2010 1:36 am

Baget punjen ajvarom

POTREBNO JE
6 bageta, 150 g butera, 200 g domaćeg sira, 200 g ajvara, 2 kašičice rena, so, sveže mleveni biber, čili u prahu, 2 male crvene paprike

PRIPREMA
Vrhove bageta odsecite, zatim ih izdubite. Umutite buter, pomešajte ga sa svežim sirom, jajima, ajvarom, sirom i renom. Posolite i pobiberite, začinite alevom paprikom i čilijem. Paprike isecite na kockice i dodajte smesi od sira. Bagete napunite ovom smesom, uvijte u foliju i dva-tri sata držite na hladnom. Izvadite iz folije, isecite na kriške i poslužite.
Nazad na vrh Ići dole
http://angels.motionsforum.com
nexy92

avatar

Broj poruka : 723
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: <PREDJELA>   Ned Maj 09, 2010 1:37 am

Brusketi sa bosiljkom

POTREBNO JE
1/2 šolje maslinovog ulja, 2 čena belog luka, francuski hleb, 3 paradajza, 3 kašike svežeg bosiljka ili peršuna, sveže samleven crni biber

PRIPREMA
Pomešajte ulje i beli luk. Premažite kriške hleba ovom smesom i stavite ih u podmazan pleh. Pecite desetak minuta na 200 stepeni. Potrebno je da hleb dobije zlatastu boju. Stavite paradajz, bosiljak ili peršun i crni biber u činiju i promešajte. Neposredno pre služenja na zapečene kriške hleba stavite smesu od paradajza. Ukoliko želite laganiji obrok, na zapečene kriške hleba možete da stavite malo izrendanog parmezana ili mocarele i da pečete u rerni dok se sir ne istopi. Pre služenja stavite odozgo paradajz.

Nazad na vrh Ići dole
http://angels.motionsforum.com
nexy92

avatar

Broj poruka : 723
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: <PREDJELA>   Ned Maj 09, 2010 1:39 am

Kiš od paradajza

POTREBNO JE
3 jaja, 4 paradajza, 250 g brašna, 120 g maslaca, 2 glavice crnog luka, čen belog luka, 150 g kačkavalja, 150 g kisele pavlake, 50 ml slatke pavlake, 4 kašike peršuna, 2 kašike ulja, biber, so

PRIPREMA
U brašno umešajte maslac, jedno jaje, tri kašike mlake vode i malo soli. Umesite testo, pa stavite u frižider da odstoji 40 minuta. Na zagrejanom ulju propržite iseckan crni i beli luk i oljušten i krupno isečen paradajz bez semenki, pa odložite. Umutite dva preostala jaja, dodajte im seckan peršun, izrendan kačkavalj, kiselu i slatku pavlaku, pa posolite i pobiberite. Rastanjite testo na pobrašnjenoj površini i stavite u nauljen pleh. Probodite ga viljuškom na više mesta, poređajte paradajz, pa prelijte smesom od jaja. Pecite oko 40 minuta na 200 stepeni.
Nazad na vrh Ići dole
http://angels.motionsforum.com
nexy92

avatar

Broj poruka : 723
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: <PREDJELA>   Ned Maj 09, 2010 1:41 am

Krem od tunjevine

POTREBNO JE
300 g tunjevine u ulju, 75 ml slatke pavlake, 40 g maslaca, limun

PRIPREMA
Oceđenu tunjevinu ispasirajte sa maslacem i potom umešajte lagano umućenu slatku pavlaku i nekoliko kapi limunovog soka. Smesu stavite u metalni kalup ili u pojedinačne kalupe i ohladite u frižideru. Poslužite na većem tanjiru, uz dvopek premazan maslacem.

Nazad na vrh Ići dole
http://angels.motionsforum.com
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: <PREDJELA>   

Nazad na vrh Ići dole
 
<PREDJELA>
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 3 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Predjela
» Predjela sa jajima
» Hladna predjela
» Posna predjela
» Aranžiranje hladnih predjela

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FELIKS  :: Svastara :: BAKINA KUHINJA-
Skoči na: